Aules lliures

En català

La Lleialtat Santsenca disposa d'una aula informàtica cortesia de La Troca, Escola Comunitària de Formació Permanent als barris de Sants que ha finançat la seva instal·lació i manteniment mentre duri el projecte pilot.

L'aula té dotze ordinadors de sobretaula recuperats gràcies al projecte eReuse, cadascún d'ells amb un sistema operatiu Linux Mint, escollit pel seu escriptori de fàcil ús per a principiants.

El manteniment dels ordinadors es duu a termes amb Fog Project, una sol·lució lliure per clonar i gestionar ordinadors. La clonació dels sistemes operatius i el seu desplegament automatitzat ens permet assegurar que els ordinadors es troven en condicions òptimes classe rere classe.

Consulta la documentació tècnica.

En castellà

La Lleialtat Sansenca dispone de un Aula Informática cortesía de La Troca, Escola Comunitària de Formació Permanent als barris de Sants que ha financiado su instalación y mantenimiento durante el tiempo que dure el proyecto piloto.

El aula tiene doce PCs recuperados por el proyecto eReuse, cada un de ellos con el sistema operativo Linux Mint, elegido por su escritio de fácil uso para principiantes.

El mantenimiento de los PCs se lleva a cabo con Fog Project, una solución libre para clonar y gestionar ordenadores. La clonación de sistemas operativos y su despiegue automatizado nos permite asegurar que los PCs se encuentren en condiciones óptimas, clase trás clase.

Consulta la documentación técnica.